Ne demek?

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yönlü standartlara ve yönetmeliklere usturuplu olup olmadığını tespit etmek derunin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın veya ivedi perese vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

çoklukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı disiplinya kapanmasını sağlamlamaktır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kabilinden değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

üste, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Umumi amacı insanların binayı ziyan kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal tuzakır.

Binanın deruninden adiya rast inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak Yangın Çıkış Kapısı birkaç farklı dulda seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir strüktürda olan yangın kapısı bu alfabelar tehlikeli durumların defa göstericisidir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page